Private shoppen?

Maak een afspraak via telefoonnummer
0413 250016

Ons kent ons

Jan & Margriet van den Heuvel

De oorsprong van Paerdestal mode stamt af van een uit de hand gelopen hobby van Margriet, die vanaf 1976 jeans begon te verkopen vanaf de overloop van haar ouderlijk huis. Kort daarop verhuisde ze van de overloop naar een eigen kamertje binnen het huis. In 1980 werd de oude paardenstal naast het huis verbouwd tot een gezellig winkeltje, waar al veel meer dan alleen jeans verkocht werd. In 1990 werd de nieuwe winkel compleet met kelder gebouwd. Een jaar daarop is de kelder in gebruik genomen voor een uitgebreide collectie kinderkleding. In 1994 liep het zo storm bij Paerdestal mode dat Jan zijn baan als H.T.S. Werktuigbouwkundige had opgezegd om full-time in de winkel te werken. Vele kleine veranderingen en ontelbare verschillende collecties later besloten Jan en Margriet dat het tijd werd om de winkel eens flink onder handen te nemen. In 2013 en 2014 realiseerden zij daarom ook een complete facelift op de dames-, heren- en kinderafdeling. Een lichte, frisse en moderne opzet waarin de geweldige collecties nog beter tot hun recht komen.

Vanuit deze nieuwe opzet wordt er moderne en hippe vrijetijdskleding van verschillende sterke merken in het middensegment aan onze klanten gepresenteerd. Gecomplementeerd door verschillende pasvormen en diverse lengtematen kan iedereen slagen bij Paerdestal mode. Broeken hebben wij bijvoorbeeld tot lengtemaat 38 en herenmaten tot wel 4XL! Voor dames liggen de maten tussen XS t/m maat 48. Kindermaatjes zijn er van 92 t/m 176.

Na de diverse verbouwingen en veranderingen genieten wij nog iedere dag van de ongedwongen sfeer, onze gezellige klantenkring, het behulpzame personeel, onze leuke kleding tegen goede prijzen, de unieke winkellocatie met gratis parkeerplaatsen voor de deur en het kunnen pakken van een lekkere kop koffie met onze klanten.

Kortom;  Een winkel waar het hele team onze klanten goed en eerlijk adviseert en het allerbelangrijkste: Waar wij onze klanten zich op hun gemak laten voelen.

Graag tot ziens bij Paerdestal mode!
Jan en Margriet van den Heuvel